Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για λαμπερή επιδερμίδα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τρία γρήγορα και εύκολα βήματα για να βοηθήσετε το δέρμα σας να φαίνεται υγιές και να λάμπει.

Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό προσώπου

Πολλοί άνθρωποι ξεχνούν ότι ο καθαρισμός του δέρματός σας είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα σε κάθε ρουτίνα περιποίησης. Ο καθαρισμός το πρωί και το βράδυ (πριν πάτε για ύπνο) είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρείται υγιές. Κατά τον καθαρισμό, επιλέξτε καθαριστικά που είναι απαλά, δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς θειικά άλατα. Φροντίστε να επιλέξετε προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας. Για ξηρό δέρμα, επιλέξτε ένα προϊόν με συστατικά όπως η Αλόη Βέρα, τα οποία βοηθούν στην απαλότητα και την ενυδάτωση του δέρματος, όπως το Καταπραϋντικό Καθαριστικό Αλόης . Για λιπαρό δέρμα, επιλέξτε ένα καθαριστικό με λάδι πορτοκαλιού ή εσπεριδοειδών, όπως το Polishing Citrus Cleanser που μπορεί να αφήσει το δέρμα σας ανανεωμένο. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε πάντα χλιαρό νερό όταν αφαιρείτε ή προετοιμάζετε τα προϊόντα πριν πάνε στο δέρμα σας, καθώς το ζεστό νερό μπορεί να το ερεθίσει. 

Κάντε απολέπιση

Όταν είστε νέοι, το σώμα σας ρίχνει αυτόματα δέρμα κάθε λίγες εβδομάδες, αλλά καθώς μεγαλώνετε, αυτή η διαδικασία αλλάζει και επιβραδύνεται. Η απολέπιση του προσώπου σας μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται πιο λεία και φωτεινή μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα, ένα καλό απολεπιστικό μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος από την επιφάνεια του δέρματος. Η απολέπιση μπορεί να βοηθήσει τα προϊόντα περιποίησης να απορροφηθούν στο δέρμα σας, δίνοντάς σας τα οφέλη που έχουν να προσφέρουν. Αναζητήστε προϊόντα με σπόρους βατόμουρου, γκρέιπφρουτ, ρόδι ή χάντρες jojoba, όπως το Instant Reveal Berry Scrub . Έχει απολεπιστικές ιδιότητες που υποστηρίζουν την επίτευξη ενός πιο απαλού, λείου δέρματος. 

Ενυδατώστε το δέρμα σας

Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να πίνετε αρκετό νερό για να διατηρείτε το σώμα σας καλά ενυδατωμένο, αλλά είναι εξίσου σημαντικό για το δέρμα σας. Όταν το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο, το βοηθά να δείχνει όμορφο και έχει λαμπερή λάμψη. Μια ενυδατική κρέμα ημέρας είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση του φραγμού υγρασίας του δέρματος και θρέφει το δέρμα. Όταν επιλέγετε μια ενυδατική κρέμα, αναζητήστε προϊόντα που περιέχουν αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνες C και E. Η ενυδατική κρέμα Daily Glow περιέχει και τις δύο αυτές βιταμίνες, για να βοηθήσει το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό και να αισθάνεται πιο απαλό και λείο. Όταν εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα, τρίψτε την στο δέρμα σας απαλά με κυκλικές κινήσεις και ανοδικές κινήσεις για να το διατηρήσετε τεντωμένο και σφριγηλό. Το να έχετε πιο υγιές δέρμα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για να το κάνετε να λάμπει. Δεν υπάρχει χρόνος σαν το παρόν για να ξεκινήσετε την προετοιμασία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε τι περιμένετε;